Big Green Egg

Experimenten met de Big Green Egg

Vindt jij plezier en rust bij het experimenten van gerechten? Dan is de Big Green Egg echt iets voor jou! Hiermee kan jij namelijk de lekkerste gerechten bereiden. Wat dacht je van zalm papillot bereidt met heerlijke groenten en verse kruiden? Of een Tournedos welke kort de Egg heeft gezien en dan afgemaakt met een rodewijnsaus of toch de standaard kruidenboter? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te bereiden met de Big Green Egg! Loopt het water je al in de mond? Neem dan snel een kijkje op de website van Kamadoexpress.nl. Hier heb je een ruime keuze en kan je direct jouw bestelling plaatsen.

Big Green Egg

De Big Green Egg voor voldoende variatie en smaak

Dat de Big Green Egg steeds beroemder wordt is wel te zien. De verkopen stijgen en mensen verdiepen zich in de mogelijkheden met koken. Ongeacht wat jouw smaak is, met deze Egg bereidt jij de lekkerste gerechten voor jouw vrienden of familie.

Big Green Egg

Maar nu rest natuurlijk de vraag welke Egg het beste bij jou past. Als je op de bovenstaande website kijkt zie je een aantal exemplaren. Je dient er wel op te letten voor hoeveel personen jij eten moet maken. Niet iedere Egg past bij jou gezinssamenstelling natuurlijk. Zo heb je voor nog geen 600 euro al een Big Green Egg beschikbaar. Echter wordt deze gebruikt bij een gezinssamenstelling van 2 a 3 personen. Wil jij graag voor meer personen koken? Bekijk dan de Big Green Egg Small. Deze is bestemd voor 4 tot 6 personen!