Logo Unilux

Een zeer mooi hor dakraam gekocht bij Unilux

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd aan mijn nieuwe woning in Nijmegen. De woning die wij hadden gekocht moest echter nog wel opgeknapt worden. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar hor dakraam om een bedrijf te vinden dat mooie hor dakramen aanbiedt voor een voordelige prijs. 

Zeer veel bedrijven dat hor dakramen aanbieden 

Toen ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek ging naar een hor dakraam kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat hor dakramen aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Ook is er zeer veel informatie over het bedrijf en over de producten die het bedrijf aanbiedt op de website te vinden. Het bedrijf beschikt ook onder andere over een klant gemiddelde van een 8,3 wat ons erg aansprak. Het bedrijf biedt duurzame en kwaliteitsproducten aan voor een voordelige prijs. Op de producten die je bij dit bedrijf koopt ontvang je 5 jaar garantie. Na het lezen van deze informatie besloten we om een kijkje in het assortiment te nemen. 

Unilux webshop

Een zeer groot aanbod aan hor dakramen

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor we zeer veel keuze hadden tussen erg veel verschillende producten. Nadat we een aantal producten met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop want de prijzen bij Unilux voor een hor dakraam vonden wij zeer aantrekkelijk. Ons product werd binnen een week geleverd en gemonteerd. We zijn daarom ook zeer tevreden over Unilux.