Tuinmachine

Een vakantiegevoel in huis, hoe creëer je dat?

Blijf je deze vakantie wellicht in eigen land of ben je net weer thuis en mis je het ultieme vakantiegevoel? Haal dit gevoel dan snel weer in huis met onze volgende tips. Zo word jij dagelijks herinnerd aan die zonovergoten vakantie in Spanje of Italië en heb je eenvoudig het hele jaar door dat lekkere vakantiegevoel!

Kleuren maar!

Het gebruik van kleur kan je doen denken aan die ene specifieke vakantieplek. Zo kan je met een frisse kleur groen of geel eenvoudig een stukje buiten naar binnen brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een okergele frisse, en zonnige kleur! Doet je gelijk denken aan de zon toch? Een kleur is wellicht een een grote verandering voor je interieur, maar kan erg veel doen. Ga je liever voor iets subtieler? Haal dan wat accessoires in mooie kleuren in huis.

Groen, groener, groenst

Onze tip: planten. Heel veel planten. Naast dat ze ontzettend leuk staan zorgen ze bovendien ook voor zuurstof én hebben sommige planten een luchtzuiverende werking. Dat betekent dus schonere en frissere lucht. Hoe heerlijk is dat! Daarnaast kun je met planten niet alleen in huis aan de slag, maar ook buitenshuis. Ben je niet zo’n wonder in de tuin? Wees gerust. Met de tuinmachines van Prins Groentechniek is het onderhouden van jouw tuin appeltje eitje!

Materiaal & accessoires

Net als kleur in huis, kunnen bepaalde materialen in huis ook dat fijne vakantiegevoel weten te creëren. Ga bijvoorbeeld voor een volledig witte basis en combineer met materialen als rotan, hout, manden en zeegras of palmbladeren om een heerlijk strandgevoel te creëren. Zo ben je een beetje op Ibiza in je eigen woning! Koop een grote palmboom, een botanisch kussen of een bohemian plaid.

Maak het persoonlijk

Iedere vakantie doe je het weer: dagelijks op zoek naar souvenirs. Vaak met een smoes als dat je ze voor anderen meeneemt, maar stiekem zijn ze allemaal voor jezelf. En wij begrijpen dat helemaal. Souvenirs zijn namelijk ontzettend leuk om mee te nemen als aandenken. Maar.. nu moeten ze wel een leuk plekje in huis krijgen. Om niet te veel drukte te creëren, is het verstandig de souvenirs tot één plek te beperken. Gebruik bijvoorbeeld een mooie vitrinekast om ze in te zetten. Daarnaast maken foto’s het interieur ook een stuk persoonlijker. Zorg ervoor dat je foto’s niet overal neerzet maar op één plek centreert voor meer rust. Bijvoorbeeld op een mooi wandrek of tafeltje!