Tijdens de verbouwing van jouw B&B komt heel wat kijken

Veel mensen beginnen tegenwoordig een Bed & Breakfast. Heb jij wel eens in een B&B gelogeerd? Het is best een leuk idee om gebruik van te maken als je op doorreis bent. Ook het zelf beginnen van zo’n accommodatie is best leuk. Er komt alleen wel wat werk bij kijken. Zeker als je van plan bent om een oud pand helemaal op te knappen voor jouw Bed and Breakfast. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Lees dan snel verder!

De leefruimte

Onder de leefruimte valt natuurlijk de woonkamer. Het ligt er een beetje aan of jij besluit om dit toe te voegen aan jouw B&B of dat je het echt alleen bij een bed in een slaapkamer houdt. Een beetje B&B heeft echter wel een aparte leefruimte. Bij het gereedmaken voor gasten komt alleen nog wel wat werk om de hoek gluren.

Je wilt de muren misschien opnieuw stucen, schilderijen ophangen en nieuwe gordijnen ophangen. Dit karwei duurt je misschien een tot twee weken en is daarmee gelukkig niet een heel grote klus. Dat is bij het verbouwen van de badkamer echter wel anders!

De badkamer van jouw B&B

Vervolgens is de volgende plek om jouw Bed and Breakfast een frisse look te geven de badkamer. Je wilt natuurlijk wel dat jouw gasten zich op een comfortabele manier kunnen wassen en klaarmaken voor de volgende dag!

Je kan verschillende punten aanpakken. Zo kan je bedenken of je een bad wil plaatsen, het houdt bij een douche of enkel en alleen het badkamermeubel veranderen. Als je ervoor kiest om medium kleine veranderingen door te voeren kan je beginnen met het veranderen van de doucheruimte.

Als je nu een verouderde douchewand hebt kan je een nieuwe douchewand kopen bij douche-concurrent.nl. Hier hebben ze een groot aanbod in verschillende douchewanden die vrijwel binnen elk interieur passen. Modern, retro of juist helemaal anders, je vind het allemaal bij Douche Concurrent. Wanneer je dit hebt afgehandeld is jouw B&B al bijna klaar voor de nieuwe gasten!

De tuin

En als je echt wil uitpakken of voor het complete plaatje gaat kan je ook net zo goed de tuin meenemen. Als je een ruimte tuin of groot erf hebt kan je jezelf lekker uitleven door een mooi plekje te creëren waar jouw gasten kunnen loungen onder een paar bomen of juist heerlijk in de zon kunnen zitten.

Als je van gezelligheid houdt dan kan je het beste één grote tafel in de tuin plaatsen. Op deze manier zitten jullie gezellig met z’n allen aan tafel wanneer het mooi weer is buiten. Dit zorgt dat jouw gasten echt dat heerlijk gezellige gevoel krijgen wanneer ze bij jou aanschuiven!