Een nieuw interieur geeft je kracht

Wist jij dat het interieur in je woning invloed heeft op jouw karakter? Wanneer jij dus in een woning woont waar je het interieur niet mooi vindt, kan het zelfs zijn dat je geen ‘thuis’ gevoel kan ervaren. Dit thuisgevoel geeft je juist rust en een gevoel van veiligheid. Het is daarom onwijs belangrijk om je huis volledig in te richten naar jouw smaak. Waarom dit zo is? Wij leggen het je uit!

Interieur bepaalt je mood

Ken jij de gezegde ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd?’, dit wordt zeker niet voor niks gezegd. Het is namelijk echt zo! Wanneer jij thuis komt in een rommelige ruimte, zul je merken dat je hoofd ook langzaam drukker wordt en er zelfs chaos gecreëerd wordt. Ook het kleurgebruik in de woning kan invloed hebben op je humeur. Op het moment dat het Interieur felle kleuren bevat als geel of groen, zul je merken dat je energievol wordt.

Voel je thuis

Laat een ander niet bepalen wat jouw interieur moet worden. Ga zelf eerst na welke sfeer je wilt creëren en wat voor gevoel je wilt krijgen in je ruimte. Op deze manier kun je beginnen met het inrichten van je woning. Wees wel alert! Merk je dat je bijvoorbeeld wel in Apeldoorn woont, maar je er totaal niet in thuis voelt? Dan is het goed op interieuradvies in Apeldoorn in te schakelen. Diegene weet welk interieur bij jou kan passen zodat jij je straks wel volledig thuis voelt.

Voeg onbewuste elementen toe

Wat we bedoelen met onbewuste elementen? We bedoelen bijvoorbeeld bordjes met bepaalde quotes die je kracht geven. Of kijk naar krachtige accessoires die je kunt neerzetten of ophangen. Wanneer je thuis bent zul je hier onbewust naar kijken, waarbij jij de betekenis van kracht aan hangt. Deze gedachtegang wordt opgenomen in je onbewustzijn, waardoor je meer kracht zult ervaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *