Een lekker momentje voor jezelf in een luxe badkamer

Het dagelijks leven zit voor met stress. Werk, kinderen, het huishouden, het houdt eigenlijk maar niet op. Eigenlijk zijn er maar een handvol momenten per dag waarop je even tot jezelf kan komen. Zo’n moment is dan bijvoorbeeld op de wc of tijdens het douchen. Ben jij toe aan meer momentjes voor jezelf? Wij vertellen je hoe je de badkamer omtovert in een echte thuis-spa.

De elementen van een spa

Wanneer je regelmatig naar een spa of sauna gaat is het je vast niet ontgaan dat er een handvol terugkerende elementen zijn in dit soort ruimtes. Zo ben je waarschijnlijk vast wel bekend met de welbekende boeddha beeldjes en schilderijen aan de muur, en bestaat het interieur uit natuurlijke kleuren en materialen. Niet alleen creëert dit een luxe uitstraling, het geeft je ook een gevoel van rust. Gebruik aardse en lichte tinten in uw badkamer en zit hier en daar een beeldje neer of een kaarsje. Ook kun je rustgevende muziek afspelen, of bijvoorbeeld geluiden van stromend water, wind en vogels. Ook geurkaarsen kunnen veel invloed hebben op de setting.

Bubbelen

Een fijn en groot bad hoort natuurlijk wel bij een thuisspa. Voor de optimale beleving kies je dan natuurlijk ook voor een bad die misschien meer wat weg heeft van een jacuzzi. Bijvoorbeeld met heerlijke bubbels en massage standen. Gegarandeerd dat jij zo lekker kan relaxen.

Stortdouche

Niet alle badkamers hebben ruimte voor een bad. Maar wees gerust, ook wanneer je een wat kleinere badkamer hebt kun je er een ware spa van maken. Bijvoorbeeld met een heerlijke stortdouche. Ga onder de waterval staan, sluit je ogen en geniet van warme water dat over je heen stroomt. Een gevoel van luxe en ontspanning, gewoon in je eigen badkamer. Neem voor het ultieme spa gevoel eens een kijkje op de website van Grando