huis kopen moraira

Een huis kopen in Spanje? Kijk eens rond in het mooie Moraira!

Veel mensen dromen er jarenlang van en jawel, voor sommige mensen gaat die droom op een dag ook echt in vervulling: zij kopen een tweede huis voor zichzelf op een plek waar het goed toeven is. Vooral vanwege het klimaat, maar ook dankzij het lekkere eten, de gastvrije bevolking en de mooie steden is Spanje al jarenlang een geliefd land om dit vakantiehuis te kopen. Vooral de oostkust is wat dat betreft in trek, want daar zijn de klimatologische omstandigheden misschien nog wel het best. Als we hierbij zelf even een tip mogen geven: een huis kopen in Moraira is misschien nog wel de beste keuze. Lees hieronder waarom.

Waarom is Moraira zo’n goede keuze?

Moraira is een klein plaatsje aan de Spaanse oostkust. Het ligt ongeveer halverwege tussen de grote steden Valencia en Alicante. Wat opvalt aan Moraira is dat dit beslist geen schreeuwerige badplaats is. Dit in tegenstelling tot veel andere badplaatsen aan de oostelijke costa’s. Moraira is een plaats waar het leven goed is, ook door de aangename, en zeker niet overdreven, drukte die er heerst.

huis kopen moraira

Koop je een huis in Moraira, gebruik dan een aankoopmakelaar

Mocht je in of bij Moraira – of waar ook in Spanje – een huis willen kopen, dan is het zeker aan te raden een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een woning kopen in een ander land is namelijk geen kleinigheidje. Je bent namelijk ongetwijfeld niet of nauwelijks op de hoogte van de wet- en regelgeving die er heerst, en dan zwijgen we nog over de informele gebruiken waar je mee te maken krijgt. Schakel je echter een aankoopmakelaar in, dan hoef je je hier zelf niet druk om te maken én ben je ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes wordt geregeld voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *