houtlook vloertegels

Een houten vloer van steen

Je wilt graag een stenen vloer in je woonkamer, maar bent wel erg gecharmeerd van de eigenschappen van een houten vloer. Eigenlijk moet je dus een keuze maken, wordt het een stenen vloer of een houten vloer. Bij totaaltegel.nl hoef je die keuze niet te maken, daar kun je houtlook vloertegels nemen. Deze keramische tegels zijn niet van een echte houten vloer te onderscheiden, zelfs de houtnerven zitten erin. Laat de tuin doorlopen in de woonkamer door het leggen van deze prachtige tegels.

houtlook vloertegels

Meerdere prints maken een geheel

De keramische tegels zijn net een echte houten vloer, door de verschillende patronen is het net een grote houten vloer zonder naden. De tegels zien er niet alleen uit als hout ze voelen zo ook nog als je erop loopt, je voelt als het ware de houtnerf op de tegels. De prijs van de tegel is voordelig, wil je nog voordeliger uit zijn dan heeft totaaltegel.nl soms restpartijen die je voor een nog meer voordelige prijs kunt kopen. Op deze manier heb je niet alleen een schitterende vloer, maar ook nog een hele voordelige.

houtlook vloertegels

Voor binnen en buiten prachtige tegels

Het assortiment is zo groot dat je genoeg keus hebt om tegels te vinden voor binnen en buiten. Houtlook vloertegels, keramische tegels of betontegels als je zeer voordelig uit wilt zijn. Maar ook voor vensterbanken en andere afwerkmaterialen zit je bij totaaltegel.nl helemaal goed. Ook voor het zagen van dorpels en vensterbanken, de specialisten zagen tot op de mm je materialen nauwkeurig.