handige haag

Een haag in de tuin? Probeer eens haagbeuken

Wanneer de lente weer begint ben ik graag bezig in de tuin. Na de lange winter en al dat slechte weer is mijn tuin altijd weer toe aan een opfrisbeurt. Na zo’n periode is er dus altijd veel te doen, wat ik niet erg vind want dan ik lekker aan de slag gaan om er weer iets moois van te maken. Toen dit jaar de lente was begonnen en het zonnetje zich weer wat vaker liet zien, heb ik mijn tuingereedschap uit de schuur gepakt en ben ik aan de slag gegaan. Dit jaar wilde ik iets heel anders met mijn voortuin. Ik wilde tussen mijn tuin en de stoep graag een haag hebben. Het zal mijn tuin er niet alleen anders uit laten zien, ook kan het voor wat meer privacy zorgen. Na een tijdje rondgezocht te hebben voor verschillende opties leek de haagbeuken mij een mooie optie. 

kleur in de tuin

Een mooie haag

Deze haagbeuken leek mij een mooie optie voor mijn tuin. In de zomer hebben de bladeren namelijk een mooie groene of een rode kleur en in de herfst hebben de bladeren mooie herfstkleuren of kan het zelfs het blad verliezen. Hierdoor zal mijn tuin er altijd mooi en kleurrijk bij liggen, ook wanneer er minder bladeren aan zullen zitten. Ook zitten er in dit type haag vaak veel vogeltjes, en dat leek mij ook erg leuk. Bij Garmundo heb ik de haagbeuken besteld. Dit bestellen ging erg snel en gemakkelijk. Op de website werden ook goede tips over de haag gegeven. Zo wordt er goed en duidelijk uitgelegd hoe je de haag moet snoeien, wat erg handig is. De door mij bestelde hagen werden snel bezorgd en op een mooie, zonnige dag heb ik deze in mijn voortuin geplaatst. Het maakt echt een verschil en ik ben er heel blij mee.

veel keuze