cropped-Blok-logo

Een dakkapel bij Blok-Dakkapellen

Graag een dakkapel laten zetten? Dit kan het beste bij Blok-Dakkapellen. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het zetten van dakkapellen en hierdoor is het een echte specialist geworden. Doordat het zoveel ervaring heeft, heeft het door de jaren heen veel kennis opgelopen en vele nieuwe dingen meegekregen. Hiermee wordt bedoeld dat Blok-Dakkapellen op het moment beschikt over vele nieuwe technieken en andere apparaten, waardoor het installeren van een dakkapel nog sneller gaat dan je denkt.

dakkapel-soorten-maten

Inspiratie nodig?

Je hebt het vaak zat over een dakkapellen gehad, en daarom wil je er ook echt een nemen, omdat het veel meer biedt voor een kamer. Maar natuurlijk weet je niet meteen of het echt bij jouw huis gaat staan. Daarom wil je eerst een paar tekeningen of voorbeeldfoto’s zien. Dit is gelukkig niet zo moeilijk bij Blok-Dakkapellen. Blok-Dakkapellen heeft namelijk een aparte pagina op de website van dit bedrijf aangemaakt die volledig gefocust is om jou meer inspiratie te geven. Zo staan hier veel algemene foto’s op, maar kan je ook foto’s vinden van bepaalde projecten die Blok-Dakkapellen heeft gedaan. Kort gezegd, je kan bij Blok-Dakkapellen eenvoudig je inspiratie opdoen en kan je sneller een beslissing maken tussen wel of niet. 

Vergunning nodig?

Vele mensen weten niet of ze een vergunning nodig hebben voor een dakkapel. En daarom kan dit altijd een gedoe worden als je eenmaal een ding zoals deze laat zetten, eerst een boel betaald en dan hem niet mogen zetten. Dit moet natuurlijk voorkomen worden. Als jij dus een kapel koopt bij, word er eerst meteen naar jouw dak gekeken. Want bij een schuine kap, moet je altijd een vergunning hebben. Als Blok-Dakkapellen dit dus op tijd weet, gaat Blok-Dakkapellen voor jou een vergunning aanvragen, en zullen hun alle dingen met de gemeente regelen. Dit scheelt jou veel tijd, moeite en een heleboel gedoe.