BAH3YR Savoy Hotel, London, United Kingdom, Consarc Consulting Architects, Savoy hotel interior view.

Een betere slaapkamer

Slaap je de laatste tijd slecht? Voel je je niet zo lekker in je vel? Dit kan heel erg aan je slaapkamer liggen, want als de energie daar niet klopt dan kan je ook niet slapen. En omdat je zoveel tijd daar besteed kan de slechte energie erge impact hebben op de rest van je wakkere leven. Zo kun je veel sneller opgejaagd worden of geïrriteerd zijn, je kunt misschien ook last hebben van mood swings. Dit is het teken dat je een nieuwe slaapkamer nodig hebt. Er zal misschien wel een prijskaartje aan vast zitten maar als je eenmaal klaar bent zul je een heel groot verschil merken in je leven. Als je wakker wordt in een mooie slaapkamer begin je je dag ook meteen veel beter, het is echt belangrijk. 

Spullen

Als eerste moet je denken aan de spullen die in je slaapkamer staan. Wat voor vloer heb je, misschien een betonlook vloer, hiervoor kan je een beton cire kopen en die mooi verven. Daarvoor moet je terecht bij https://chalkpaint.store/nl. Ook de muren kunnen waarschijnlijk een nieuw kleurtje gebruiken. Kies iets moois en licht, dat ook licht weerkaatst. Maar ook een warme kleur. Probeer weg te blijven van drukke patronen omdat die je kamer weer heel druk maken en dat niet helpt met de drukte van je hoofd. Je wilt een zachte en warme kleur waar jij je veilig in kan voelen. Die beton vloer is prachtig, maar zorg wel dat je een kleedje neerlegt waar je ‘s ochtends uit bed stapt zodat je in 1 keer op een lekker warm matje staat met je voetjes. Zorg dat je nachtkastje zo leeg is als je kan. Ontwijk een digitale wekker, omdat het constante besef van tijd je ook onrustig zal maken. Kies ervoor, als je een wekker nodig hebt, om hem klein te houden. En draai de klok naar de muur. Het is ook niet goed om foto’s op je nachtkastje te hebben staan omdat de ogen van de foto’s je onrustig zullen laten slapen. Kies daarom alleen een boekje waar je gedachten in kan noteren en het boek wat je op dat moment leest. Een zachte lamp zal je helpen om rustig in slaap te doezelen wanneer je ‘s avonds nog even leest. 

Feng Shui

De plek waar je alles neerzet is ook heel belangrijk. Het concept van Feng Shui is niet voor niets een globaal erkende term. Een aantal dingen zijn hierin het meest belangrijk. Zet nooit je bed tegen een raam aan bijvoorbeeld. De energie van buiten zal je de hele nacht onbewust storen. Ook komt er altijd een beetje tocht uit een raam en wordt je hier snel ziek van. Nog een belangrijke is om niet je bed richting een deur neer te zetten. Dus zet je bed nooit recht voor een deur. Dit is ook heel slecht voor de energie flow en je geen goede nachtrust bezorgen. Ook moet je in dit geval spiegels nooit recht voor je bed neerzetten, dat zorgt er ook weer voor dat je slechte energie hebt. Richt je kamer dus slim in en houd deze dingen in je achterhoofd en je leven zal snel veranderen voor het betere. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *