Makelaar in Nijmegen

Deze makelaar in Nijmegen is echt de beste!

Ik heb hele goede ervaringen met mijn makelaar in Nijmegen, want dankzij hem heb ik mijn huis in no time verkocht. Via mijn nicht ben ik bij Homan Makelaardij terechtgekomen, want ik hoorde van haar dat zij heel tevreden was over de goede service. Mijn nicht bleek helemaal gelijk te hebben, want ook ik ben enorm blij dat ik deze makelaar heb ingeschakeld!

Makelaar in Nijmegen

Gratis waardebepaling

Een van de redenen waarom ik graag met Homan Makelaardij in zee wilde, was vanwege het feit dat je hier gratis een waardebepaling en verkoopadvies kan krijgen. Vanwege een aantal verbouwingen was ik namelijk erg benieuwd geworden naar de gestegen waarde van mijn huis. Deze waardebepaling bleek uiteindelijk hetzelfde te zijn als de waarde die de onafhankelijke taxateur later heeft bepaald, dus ik was erg onder de indruk van de kundigheid en professionaliteit van deze makelaar!

Makelaar in Nijmegen

Goed verkoopadvies

Een andere reden waarom ik Homan Makelaardij de beste makelaar in Nijmegen vind, is vanwege het verkoopadvies. Ze denken namelijk echt met je mee en zorgen voor de scherpste voorwaarden. Ook heb ik goed verkoopadvies gekregen en had de makelaar allerlei tips voor hoe ik mijn huis het beste op de foto’s kon krijgen. Goede foto’s doen namelijk heel veel, want dan trek je meer potentiële kopers aan. Ze zorgen er dus voor dat jouw huis zo positief mogelijk wordt gepresenteerd, zonder zaken mooier te maken dan dat ze zijn. Dit vond ik wel zo belangrijk naar de geïnteresseerden toe, want niets is zo vervelend als flink teleurgesteld worden na een bezichtiging. Door de mooie presentatie van mijn huis kwamen er veel geïnteresseerden bezichtigen en dat vond ik natuurlijk erg fijn. Er werd dan ook door meerdere mensen geboden en uiteindelijk heb ik het huis dus voor een zeer gunstige prijs weten te verkopen aan de hoogste bieder!