Decoreren met licht: 3 eenvoudige tips die je huis zullen verlichten

Als het gaat om kleine huizen en tiny houses, is het maximaliseren van de bruikbare ruimte van groot belang om een ​​functionele woning te kunnen hebben zonder dat er iets ontbreekt. Decoratie-opties zijn om voor de hand liggende redenen vrij beperkt voor kleine huizen. Hoewel we het er allemaal over eens zijn dat kleine huisjes er schattig uitzien vanwege de bouwstijl en hun compacte lay-out, vereist het toevoegen van persoonlijkheid een zorgvuldige planning. Je wilt de perfecte manier waarop alle elementen zijn ingesteld niet verstoren, dus grote decoratieve items zijn duidelijk van tafel. Maar wat dacht je van experimenteren met licht? Lampen nemen natuurlijk niet veel ruimte in beslag en passen perfect in de vintage en toch moderne sfeer die een tiny house heeft (bron: Addoptics).

Maak een bedlaken

Er is iets aan bedgordijnen dat de hele slaapkamer kan omtoveren tot een serene oase. Gordijnen voegen een gevoel van gezelligheid toe en plotseling liggen na een drukke dag wordt aangenamer. Bijna alsof je weggestopt bent in je eigen hoekje van de wereld. Het toevoegen van kerstverlichting aan de hele compositie zal een extra wow-factor toevoegen aan je slaapkamer. Maak je geen zorgen over het maken van strikte patronen – bevestig sommige aan de gordijnen, sommige aan het plafond en laat sommige zelfs los hangen. Perfectie gegarandeerd!

Vorm lichten tot een woord

Je kan het je al voorstellen, nietwaar? Pak je kerstverlichting (zorg ervoor dat ze niet veelkleurig zijn!) of koop betaalbaar kerst licht met een goede lengte en vorm ze tot een woord dat jou beschrijft. Live? Dol zijn op? Lachen? Droom? Glimlach? De keuze is aan jou!

Leds

Daarnaast kun je ook ledjes aanschaffen in strips die met dubbelzijdig tape aan te brengen zijn. Plak deze led optics onder de bank of onder je bed voor een extra toevoeging aan de kamer. Deze kan je ook nemen in een led optic die van kleur van veranderen. Zo kan je zelf kiezen wat voor sfeer er in de kamer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *