Logo-Miltonhouse

De woonwinkel Miltoonhuis

Mijn moeder wilde haar woning graag opnieuw inrichten. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een woonwinkel bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak op de website van Miltonhouse ons het meeste aan.

Een zeer goede en overzichtelijke website

Toen we terecht kwamen op de website van woonwinkel Miltonhouse kwamen we terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloten om een kijkje te nemen naar de meubels die het bedrijf aanbiedt.

milton

Een zeer groot aanbod aan meubels

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende meubels. Nadat we een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden aangeboden voor een erg voordelige prijs een werden snel geleverd. De meubels geven de woning een erg mooie nieuwe en moderne uitstraling. Daarom zijn we ook erg tevreden over Miltonhouse.