axa oplegslot

De voordelen van een axa oplegslot

Wil je jouw deuren en ramen in huis goed beveiligen tegen inbraak? Dan is een axa oplegslot de ideale oplossing hiervoor. Er zijn verschillende soorten oplegsloten met verschillende voordelen. Wij gaan in op de voordelen van de beste axa oplegsloten, waardoor je precies weet welke je moet aanschaffen voor het beveiligen van jouw woning.

Voordelen van alle axa oplegsloten

We gaan als eerste in op de algemene voordelen, die alle axa oplegsloten hebben. Als eerste is dit dat bijna alle axa oplegsloten een universele sleutel hebben, waardoor je maar één sleutel voor je gehele woning nodig hebt. Daarnaast hebben ze een sterke inbraakwering door de goede kwaliteit, waarbij het axa abus FTS96 oplegslot de sterkste heeft. Inbrekers zullen dus minder snel in jouw huis komen. Ook zijn ze in verschillende kleuren te bestellen, waardoor je de gewenste kleur kan kiezen, die het beste bij jouw interieur past. Zo valt het axa oplegslot niet erg op en is jouw huis toch goed beveiligd.

Voordelen oplegslot DF88, FTS88 en FTS96

Misschien zegt deze naam je niks, maar deze oplegsloten zijn ideaal geschikt voor naar binnendraaiende ramen. De DF88 en FTS88 hebben een SKG keurmerk van 2 sterren en de FTS96 van 3 sterren, wat betekent dat ze een hoge inbraakwering hebben. 3 sterren is namelijk het hoogste. Daarnaast zijn de sloten ook toepasbaar op deuren en passen ze op bijna elke situatie, waaronder zelfs krappe inbouwsituaties. Ook is één slot op je deur of raam voldoende, dus hoef je er maar één aan te schaffen voor elke raam of deur. 

Voordelen oplegslot 3012 en 3015

De voordelen van het axa oplegslot 3012 en 3015 zijn dat deze een verhoogde inbraakwering geven aan je huis. Ze zijn ideaal geschikt voor naar buitendraaiende ramen en deuren. Wij adviseren wel om 2 sloten hiervan te plaatsen, bijvoorbeeld onderaan en bovenaan je deur, aangezien het een SKG keurmerk heeft van 1 ster. Ze zijn eenvoudig te monteren in slechts 15 minuten, hebben een gemakkelijke bediening en het kapje is ook nog eens los te bestellen. Als het kapje dus kapot is of je wilt deze in een andere kleur, dan kan je deze altijd los bestellen, waardoor je niet enorm veel geld kwijt bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *