De verwarming begeeft het, wat nu?

Lekker dan, ben je net bezig met een goede klus of werkzaam op een vaste locatie, is het gas afgesloten en sta je in de kou. Wat nu? Dat wordt waarschijnlijk gewoon doorwerken, terwijl je eigenlijk toch voor een optimaal klimaat bouwlocatie had willen gaan. Wat zijn nu enkele handige en werkende stappen die je in de tussentijd zou kunnen uitvoeren voor het verkrijgen van net wat meer warmte op de werkplaats? Je zult nu eenmaal toch moeten wachten tot de nieuwe verwarming geleverd wordt. Wij geven je hieronder enkele tips:

Ga voor raamfolie

Een heel simpele tip, maar zeker effectief is het plakken van folie op de ramen. Door deze extra laag van bescherming zal de kou minder snel het pand binnen kunnen dringen en worden de ramen beter geïsoleerd, waardoor de meeste warmte binnen zal blijven.  

Drink koud

Ja, we weten het, dit klinkt echt als een crime wanneer je het al eenmaal koud gekregen hebt, maar grijp niet te snel naar een lekker bakkie koffie, thee of warme chocomel! Wanneer je een warm drankje drinkt, geven je hersenen een seintje aan je lichaam om zichzelf af te gaan koelen. Vandaar dat al die mensen in die warme landen in het middagzonnetje al aan de hete koffie zitten! 

Ademhaling

Er schijnen zelf speciale ademtechnieken te zijn, die honderden jaren geleden door vele monniken werden gebruikt. Het gaat hierbij voornamelijk om rust en concentratie. ‘Kou is een emotie’ zeggen ze wel eens. Wij vragen het ons af…

Ben je jammer genoeg niet in het bereik of bezit van deze hulpstukken? Dan is de enige optie waarschijnlijk toch wat harder door te werken of met een dikke sjaal en muts naar je werk toe te gaan. Nog even volhouden! Uiteindelijk toch op zoek naar een bedrijf voor de verkoop van,- of verhuur verwarming? Bekijk dan eens onze website en zie wat wij voor jou en je collega’s zouden kunnen betekenen.