De staalspecialist voor al uw dakproblemen

Oh nee, de eerste winter storm is aangebroken en nu moet u door schade aan het dak toch echt een goede dakdekker in gaan schakelen. U wilt uw bedrijf uitbreiden met een groter gebouw op hetzelfde adres. Of wordt het in deze nieuwe maand van het nieuwe jaar gewoon eens tijd om uw huis even compleet om te gooien, nu de verbouw-kriebels weer beginnen te groeien met die lente die in opkomst is? Wij van Finish Profiles zouden u hiermee wellicht kunnen helpen.

Gespecialiseerd in staal en in samenwerking met het bekendste staalbedrijf Tata Steel, is Finish Profiles dé specialist voor al uw problemen met sandwichpanelen, dakplaten, damwanden and many more. Wij produceren zelf al onze materialen en daardoor is het voor ons extra makkelijk u de juiste en meest specifiek benodigde zorg voor uw dak of beplatings probleem te kunnen bieden en snel in te spelen op uw behoeftes. Wij staan voor innovatie voor zowel particulier als bedrijf en maken alleen gebruik van de meest hoogwaardige staalsoorten en producten in samenwerking met Tata Steel, welke meer dan 30 jaar garantie aan de klant geeft bij ontevredenheid of het niet juist behoren van een product.

Ook levering staat bij ons hoog in het vaandel! Doordat we de machines bij ons eigen bedrijf op de werkplaats hebben, zijn we in staat snel te anticiperen bij veranderingen of het leveren en produceren van elk gewild product. Dit op de millimeter precies! Ook voor al onze kleinere benodigde accessoires zijn we in staat een snelle levertijd aan te bieden. 

Heeft u interesse gekregen in onze service of zou u wellicht uw probleem met ons willen doorspreken met een professional? Bezoek dan eens onze website of kom eens langs in onze showroom in Purmerend. Ook voor het aanschaffen van de kleinere accessoires bent u hier altijd welkom.