Dakramen

Met het opknappen van de zolder ontbrak er nog maar een ding, Dakramen. Die waren gek genoeg niet mee gebouwd in onze nieuwe woning. Iedereen in het gezin moet graag komen in alle plekken van het huis, maar niemand van ons vond de zolder een fijne plaats om graag te komen. Met een natuurlijk lichtinval zou de ruimte overzichtelijk, vriendelijk en nooit meer benauwd en donker zijn.

Welke dakramen zijn er?

De keuze is groot. Een heleboel verschillende ramen voor op het dak, die onze zolder een enorme boost zou geven. Niet alleen ruimtelijk, overzichtelijk en meer licht, maar de zolder zou met een of twee dakramen goed geventileerd zijn en we zouden veel energiekosten kunnen besparen. Wat ook fijn is dat ons huis in waarde zou stijgen, omdat de zolder dan een benoemde ruimte zou worden, wat als extra kamer kon dienen. We konden kiezen uit de volgende geschikte ramen voor onze zolder:

  • Standaard tuimel raam
  • Uitzet/tuimelvenster
  • Verhoogde tuimelas raam
  • Standaard zolderraam

Er waren meer soorten en merken in verschillende uitvoeringen, maar we moesten een keuze maken en het werd de uitzet/tuimelvenster, twee keer.

Beloftes waargemaakt

Ik ben zeer tevreden over mijn tuimelvensters en kom graag op zolder, net als mijn gezin. We hebben een prachtig uitzicht over het park, wat je vanaf de zolder beter kunt bewonderen. Ik beveel iedereen dan ook aan om je zolder te voorzien van kwaliteitsdakramen bij Bouw-Handel, waar ze een top service hanteren. Ons product was snel geleverd nadat we de overzichtelijke website bezocht hadden. We konden met onze vragen of bij twijfels direct bellen met de klantenservice. Topbedrijf!

Geef een reactie