Creëer een bijzonder interieur met kunst

Verken de opties bij Artihove

Kunst is tijdloos, veelzijdig en universeel. Bij de webshop van www.Artihove.nl ben je aan het juiste adres om jouw interieur naar een hoger niveau te brengen. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve woonaccessoires, sculpturen en wandkunst, photo art, of kunstzinnige gebruiksvoorwerpen. Met de verschillende opties in materiaal en stijl, zoals abstract of figuratief, vind je kunst die past bij de look van jouw interieur. Of zoek je naar kunst als aankleding van je buitenruimte? Ook voor je tuin, terras of balkon vind je mooie opties. Bijvoorbeeld een bronzen tuinbeeld, om een originele draai aan jouw tuin te geven. Daarnaast leent kunst zich zeer goed als geschenk. Misschien is een goede vriendin net verhuisd, en geef jij het artistieke cadeau dat perfect tot recht komt in haar woonkamer!

Inspiratie voor cadeaus bij het afscheid van een collega?

Bij het afscheid van een collega hoort uiteraard een bijpassend geschenk. Zoek je inspiratie voor het kopen van een afscheid collega cadeau? Vanwege de symbolische betekenis is kunst erg geschikt om als persoonlijk cadeau te schenken. Daarnaast kun je met kunst alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan bedrukt servies of glazen, beeldjes, of glazen schalen. Binnen het uitgebreide assortiment van Artihove zul je hoe dan ook een mooi item vinden wat bij jouw boodschap past. Bij het bestellen kun je een persoonlijke bericht op een kaart meesturen, of soms zelfs laten graveren op een tekstplaatje. Zo zorg je ervoor dat jouw collega op een mooie manier wordt herinnerd aan zijn of haar tijd bij het bedrijf.

Meer warmte creëren? Kijk eens naar koperen beelden

Koperen beelden zijn al tijden populair, zowel voor gebruik binnen als buiten. Met koper wordt vaak brons bedoeld. Brons werd al in de klassieke oudheid gebruikt in de beeldhouwkunst. Dat is niet voor niets. Ook tegenwoordig wordt dit materiaal geroemd door haar eigenschappen. De boodschap van een beeldhouwwerk wordt extra versterkt door de warme en tijdloze uitstraling van dit materiaal. Brons kan op verschillende manieren worden afgewerkt, van strak tot ruw oppervlakte. Daarnaast bezit brons weersbestendige eigenschappen. Bronzen beelden lenen zich er daarom goed voor om buiten geplaatst te worden. Denk eens aan een subtiel artistiek object voor bij jouw terras. Met een paar spotjes erbij, krijgt jouw tuin ’s avonds een compleet andere look.

Bijzondere sculpturen maken jouw ruimte af

Om jouw tuin of interieur een echt originele look te geven, bekijk dan zeker eens de opties voor sculptuur kopen bij Artihove. Beelden of sculpturen zijn voor vele ruimtes geschikt. Bijvoorbeeld wanneer je een mooie lichte ruimte hebt, waarbij het beeld als unieke blikvanger dient. Ook kan een beeld als decoratief detail worden gebruikt. De beelden van Artihove worden in diverse materialen en stijlen vervaardigd door eigen geselecteerde kunstenaren. Naast brons, de populaire keuze die hierboven werd beschreven, is er bijvoorbeeld keramiek, verguld, of zilver. Misschien houd je van een abstract en mysterieuze sculptuur, of zie je liever bekende vormen terug in een meer realistische stijl. Vanwege de diverse formaten, stijlen en materialen waarin sculpturen worden vervaardigd, vind je altijd hetgeen wat jouw ruimte die bijzondere touch geeft.

Geschreven door GMU | Big Data Online Marketing

Geef een reactie