Deurluifel

Comfort, luxe en uitstraling

Een deurluifel wordt tegen de gevel boven de voordeur gemonteerd, je kunt het omschrijven als een afdak. Het geeft een bepaalde sfeer aan je woning, een woning met een luifel geeft een wat meer chique uitstraling dan een woning die geen luifel heeft. Daarom is het niet alleen praktisch een goede zet, ook voor de uitstraling van je woning is een luifel een goed idee. Bij luifel.com koop je tegen een zeer voordelige prijs diverse soorten luifels, niet alleen van hout maar ook veel andere materialen.

Deurluifel

De afmeting van een deurluifel bepaald in veel gevallen de sfeer en uitstraling van je woning. Een deurluifel die ver uit de gevel hangt, dus een grote overkapping geeft is praktischer dan een luifel die klein is. Bij een fikse regenbui blijf je bij een kleine luifel niet droog, terwijl de grote luifel een stuk comfortabeler is. Een iets grotere luifel bij de voordeur geeft ook iets van luxe, zeker als je er bijvoorbeeld LED verlichting in bouwt voor de veiligheid. Een zijpaneel kan ervoor zorgen dat je ook bestand bent tegen regen die van de zijkant komt.

Deurluifel

Monteren van diverse luifels

Over het algemeen is een deurluifel eenvoudig te monteren boven de voordeur met de meegeleverde materialen. Een luifel van kunststof zal opgehangen worden met een lichte constructie, terwijl een afdak van hout een zwaardere constructie nodig heeft om veilig te blijven hangen. Verschillende vormen zijn met alle materialen beschikbaar, desgewenst kun je een luifel afwerken aan de zijkanten met lijsten.