Cito Vastgoed

Bij Cito Vastgoed je overwaarde verzilveren

Steeds meer oudere kampen met het probleem dat ze hun woning willen verkopen nu de huizenmarkt een gekkenhuis is. Hierdoor zijn ze genoodzaakt om te verhuizen, dit terwijl ze het helemaal niet willen. Gelukkig zijn er bedrijven als Cito Vastgoed die mensen hierbij helpen. Zo kan je jouw woning verkopen aan Cito Vastgoed voor een nette prijs en kan je het vervolgens terughuren. Op deze manier kan je lekker in je vertrouwde omgeving blijven en genieten van diverse voordelen!

Voordelen

  • Geen verzekeringen meer
  • Geen onderhoud
  • Geen gemeentelijke belastingen

Is het verzilveren van jouw overwaarde een goed idee? Als je wilt beschikken over het vermogen van je overwaarde is het zeker een goed idee. Je weet namelijk voor 100% zeker dat je het geld uitgekeerd krijgt, profiteert van de huidige woningmarkt, wordt ontzorgd tot aan de notaris, hebben zij maar liefst 10 jaar ervaring en heb je geen dure makelaarskosten. Ook de kosten voor de notaris nemen zij voor hun rekening.

Cito Vastgoed

Werkwijze

Je kan je woning vrijblijvend aanmelden en laten taxeren. Als dit is gedaan zal je een definitief bod ontvangen. Dit gebeurt doorgaan binnen 48 uur. Als je hiermee akkoord gaat wordt er een afspraak gemaakt bij de notaris en een koopakte opgemaakt. Dit gebeurt allemaal door Cito Vastgoed, dus daar heb je geen omkijken meer aan. De koopakte wordt opgemaakt zonder ontbindende voorwaarden. Hierdoor ben je zeker van je geld. Als je toch twijfelt is een directe aanbetaling mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *