Betonpoerengigant – Voor de beste betonpoeren

Bij betonpoerengigant is dé specialist op het gebied van betonnen funderingen. Ben je dus op zoek naar geschikte betonnen poeren? Dan ben je hier op het juiste adres. Betonpoeren kan ook voor velen als iets nieuws klinken, en dat is ook begrijpelijk. Want betonpoeren is niet het eerste waar je aan kan denken bij je nieuwe bouw project. In dit artikel vertel ik je alles over de betonpoeren, waarvoor ze geschikt zijn en wat de functies zijn.

Wat zijn betonpoeren?

Bij Betonpoerengigant ben je op het juiste adres voor de juiste fundering van je bouwwerk. Want betonpoeren zijn gemaakt voor de basis van je bouwwerk om er al van te kunnen genieten. De poeren worden bevestigd in de grond en vormen daarom de basis voor de rest van het  project. De betonpoeren gaan voor de helft in de grond geplaatst op een (waterpas) gelegde steen. Nu de poeren van beton een stevige ondergrond hebben wordt er om de betonpoer cement geplaatst zodat het geen kant meer op kan. Je kan het gat eventueel weer bestrijken met bijvoorbeeld zand zodat je alleen nog maar de helft ziet uitsteken van de betonpoer. Op het gedeelte wat uitsteek ga je bijvoorbeeld de steunpilaren plaatsen van je tuinhuisje of je schutting. Kies daarom de juiste plekken om een gat te graven afgestemd op je bouwwerk. Heb je eenmaal de betonpoeren geplaatst kost het heel veel werk om dit nog te veranderen. 

Prefab betonpoeren

De betonpoeren zijn gemaakt van prefab beton en daarom weersbestendig. Alle weersinvloeden die Nederland te bieden heeft zijn niet opgewassen tegen dit beton. Dus bij storm of veel regen hoef je niet bang te zijn dat je bouwwerk instort of plotseling 3 meter naar links verschuift. Daarbij zijn er veel verschillende maten omdat kleine bouwwerken niet enorme betonnen poeren nodig hebben om stabiel te blijven staan. Vraag om advies bij het maken van je keuzes voor de juiste betonpoer die past bij jou project. 

Ben je dus bezig met een schutting voor je tuin, of maak je een overkapping voor je auto langs je huis en wil graag de veiligheid waarborgen van je bouwwerk. Kom dan langs bij betonpoerengigant om te kijken welke betonpoeren het beste past bij je bouwwerk.