Balkonscherm waarvoor kun je dat gebruiken

Een balkonscherm zorgt voor een mooie aankleding van je balkon. Met een balkonscherm zorg je bovendien voor privacy en houd je je balkon windvrij. Daarom heet een balkonscherm ook wel privacy scherm. Tegenwoordig worden balkon of privacy schermen niet alleen gebruikt op balkons. Je kunt ze prima gebruiken om een voortuin wat af te schermen van je buren of om in de tuin een aparte zitplaats te maken. Heb je meerdere vuilnis containers staan dan kun je deze ook achter een balkonscherm plaatsen. Je kunt diverse soorten balkon of privacy schermen kopen. De basis schermen zijn opgebouwd met aluminium basisprofielen waarin gelaagd veiligheidsglas is opgesloten. Glasrubbers en aluminium glaslatten houden het geheel op zijn plaats. Deze balkon of privacy schermen zie je op veel balkons van appartementen. Ook hier kun je kiezen uit meerdere kleuren en diverse soorten glas.

Voor welk doel zoek je een balkon of privacy scherm

Ben je op zoek naar een balkonscherm of een privacy scherm? Is het voor op je balkon of is het voor een ander doeleinde? Zoals hiervoor al gezegd kun je een balkonscherm voor meerdere doeleinden gebruiken. Wil je het scherm om je balkon dan is het van belang om vooraf te bekijken hoe hoog je het scherm wilt. Wil je een scherm met een ondoorzichtige plaat of met een plaat waar je doorheen kunt kijken? Er bestaat zelf materiaal waar jezelf wel doorheen kunt kijken, maar waar je van buitenaf niets ziet. Wanneer je kiest voor een onderhoudsvrij balkonscherm hoef je het nooit te schilderen. Kies je ervoor om aan twee kanten een hoog scherm te plaatsen dan kunnen die worden voorzien van waslijn beugels. Zo hen je plaats genoeg om je was heerlijk buiten te hangen.

Balkon of privacy schermen op maat laten maken

Wanneer je weet welk balkon of privacy scherm je wilt kun je dit op maat laten maken. Voor kleine balkons of voor wat extra privacy tussen jou en je buren op het balkon, heb je eenvoudige balkon of privacy schermen. Die zijn ook geschikt om op je balkon de wind te weren. Het balkon of privacy scherm is verkrijgbaar met volkern platen in diverse kleuren en is zelfs in houtstructuur leverbaar. Wil je liever een rond scherm dan is dat ook mogelijk. Ga je liever voor een iets luxere uitstraling dan kun je kiezen voor het Alu Woodpanel waarbij de aluminium lamellen in elke gewenste poedercoating kunnen worden geleverd. Wil je meer weten of heb je vragen neem dan eens contact op met de specialist of kijk eens op internet of in de showroom.

Uit de wind en uit het zicht met een privacy scherm of balkonscherm

Balkonschermen worden, zoals je eerder al hebt kunnen lezen, niet alleen gebruikt voor balkons. Je kunt ook op je dakterras gebruik maken van balkon of privacy schermen. Zo kun je een hoek zonder wind maken waar niemand je kan zien. Jij kunt uiteraard wel over je dakterras kijken. Heb je een grote tuin en wil je daar graag wat privacy in dan kun je hier ook een stuk van afzetten met balkon of privacy schermen. Deze schermen zijn er in alle maten en in alle kleuren. 

Laat je adviseren door Balkonschermen.nl en profiteer ook van wat extra privacy uit de wind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *