tuin

3 taken die je aan een hovenier kunt overlaten

Een blik op jouw tuin. Het is weer tijd voor iets anders. Er is alleen één probleem: zelf heb je niet echt van die groene vingers. Om van jouw tuin een mooi object te maken, heb je dus de hulp van een professional nodig. Van een hovenier dus. Maar wat kan hij of zij nu eigenlijk voor je betekenen? Rodenburg Tuinen – hovenier bij Woerden – vertelt jou in deze blog meer over zijn takenpakket.

Tuinontwerp

Een mooie tuin. Het is iets waar veel woningeigenaren van dromen. Toch is het soms best lastig om dit voor elkaar te krijgen. Als woningbezitter weet je namelijk niet hoe je van een standaardtuin een mooi prieeltje maakt. Hier kan een hovenier – ook wel: tuinarchitect – je bij helpen. Hij of zij kijkt met kennis en kunde naar wat de mogelijkheden zijn van jouw tuin en maakt een prachtig ontwerp dat precies aan jouw wensen voldoet.

Tuinaanleg

Goed, je hebt nu een mooi ontwerp voor je liggen. Maar die groene vingers zijn er nog niet aangegroeid. Voor het aanleggen heb je dan ook een specialist nodig. Ook hier kan een hovenier je bij helpen. Vaak gaat hij of zij met speciaal gereedschap voor je aan de slag. Zo wordt dat mooie droombeeld eindelijk werkelijkheid.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin mooi houden. Dat is misschien nog wel de grootste uitdaging. Met het drukke leven van vandaag de dag is het moeilijk om ook nog tijd voor het onderhoud vrij te maken. Ook dit kun je uitbesteden aan een hovenier. Vaak kun je een onderhoudscontract afnemen. Eens in de drie manden maken zij jouw tuin dan seizoensklaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *