Twinfloor

3 redenen om een verdiepingsvloer te nemen

Het fenomeen verdiepingsvloer is in Nederland aan een opmars bezig in de bouwsector. Veel bouwbedrijven kiezen voor het gebruik van verdiepingsvloeren. Maar ook particulieren die hun woning zelf laten bouwen of aanpassen, hebben steeds vaker een voorkeur voor dit type vloer. Een verdiepingsvloer is een vloer die ook wel bekendstaat als tussenvloer, entresol vloer of mezzanine. Het gaat om een zelfdragende vloer die ingebouwd wordt tussen twee etages en zo een extra verdieping creëert. Er zijn diverse soorten verdiepingsvloeren, zoals houten vloeren en verdiepingsvloeren van gepolierd beton. Welke pluspunten heeft dit soort verdiepingsvloeren? In dit blog leggen we je aan de hand van drie redenen uit wat de grote meerwaarde is van verdiepingsvloeren.

Twinfloor

1. Extra ruimte creëren in je woning

Als je kiest voor het laten plaatsen van een verdiepingsvloer, maak je veel extra leef- en woonruimte in je huis. In een korte tijd levert dit je de nodige extra leefruimte op. Van een tussenvloer plaatsen wordt je woning, doordat er meer leefruimte is, direct ook meer waard. Heb je een huis of bedrijf dat relatief hoog is, dan kun je ook overwegen om twee verdiepingsvloeren te plaatsen. Zo kun je nog meer ruimte creëren in je woning of bedrijf.

2. Snelle terugverdientijd

Een van de voordelen van een entresolvloer laten aanleggen, is de snelle terugverdientijd van dit type vloeren. Doorgaans heb je verdiepingsvloeren binnen twee jaar alweer terugverdiend. Kies je voor deze vloeren, dan is een ingrijpende verbouwing vaak niet meer nodig. Je kunt dus op een voordelige manier je huis aanpassen, veel extra ruimte creëren en de kosten relatief laag houden. En de investering betaalt zich vervolgens snel weer terug.

Twinfloor

3. De klus kun je voordelig uitbesteden aan een expert

Een van de grote voordelen van een verdiepingsvloer laten bouwen, is dat je dit project vandaag de dag voor weinig geld kunt uitbesteden aan een betrouwbaar bouwbedrijf. Naast de geringe kosten worden deze praktische vloeren is het fijne dat verdiepingsvloeren snel en eenvoudig kunnen worden aangelegd door een professioneel bouwbedrijf. Deze klus kun je dan ook met een gerust hart uitbesteden en door een expert laten uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *