Houten toegangspoort

3 mogelijkheden voor het verhogen van je persoonlijke veiligheid in huis

Vandaag de dag wordt er steeds meer geduid op het belang van persoonlijke beveiliging rondom huis. Whatsapp groepen met de buurt, camera’s, noem maar op. Niets is te gek tegenwoordig. Sommigen vinden het allemaal wat te overdreven, maar waarom zou je risico’s nemen terwijl dat helemaal niet nodig is?

Met de technologie van tegenwoordig kun je allerlei handige apparatuur aanschaffen die jouw veiligheid waarborgen. En mocht er zich toch een afwijkende situatie voordoen, ben jij er in rap tempo bij! Benieuwd wat je allemaal voor je veiligheid kunt gebruiken? Wij zetten een aantal producten op een rij.

Toegangspoort

De aanschaf van een houten toegangspoort is met name gericht op het weren van ongewenste personen. Daarnaast creëer je gelijk meer privacy voor jezelf. Mensen kunnen niet zomaar meer zien of jij thuis bent en/of wat je aan het doen bent. Daarnaast is het niet mogelijk om ongezien jouw terrein op te komen. Je zult al over de poort heen moeten, wil je dichterbij de woning willen komen. Aangezien dit vrij opvallend is, zullen inbrekers snel afgeschrikt worden. Daarnaast kunnen mensen niet zomaar meer ‘s avonds voor je deur staan aangezien de poort eerst geopend moet worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een toegangspoort? Neem dan een kijkje op de website van Houtproduct!

Alarmsysteem

Ontstaat er toch een onveilige situatie zoals een inbraak, brand of overstroming? Dan brengt een alarmsysteem jou per direct op de hoogte. Eventuele inbrekers kunnen zo afgeschrikt worden en in andere situaties valt de schade hierdoor te beperken. Het fijne aan alarmsystemen is dat ze zo uitgebreid zijn als dat jij maar wilt. Van een kleine camera bij de deur tot een volledig beveiligd huis. Wat jij maar wenst!

IP camera

Tegenwoordig is het appeltje eitje om jouw woning in de gaten te houden. Zelfs wanneer je niet thuis bent. Met behulp van een goed IP camera systeem bekijk jij de beelden rondom je woning eenvoudig vanaf je laptop, tablet of telefoon! Zo kun je precies zien wat er allemaal gebeurt rondom het huis en wie er allemaal langs is geweest.

Daarnaast kun je nu zelfs speciale deurbellen aanschaffen met zo’n systeem waarbij jij op je telefoon live beelden te zien krijgt wanneer er wordt aangebeld. 

Geef een reactie